MALOVÁNÍ PODLE ČÍSEL, UMĚLECKÁ A KREATIVNÍ ČINNOST PRO KAŽDÉHO

UVOLNĚTE UMĚLCE, KTERÝ JE VE VÁS, A NECHTE SVŮJ STRES ODEJÍT.

Umění malby na plátno již není jen pro zkušené umělce a malíře. Pomocí sad Malování podle čísel můžete rozvíjet svůj talent i sebevědomí jednoduchým sledováním očíslovaných oblastí vyznačených na plátně. Číslo pro každou barvu laku, je to podobná taktika jako naše vroucně milované omalovánky z dětství.

 Všimněte si, že malování podle čísel nebo někdy nazývané malování podle čísel představuje vodítko při vytváření vašeho uměleckého díla na plátně. S trochou zkušeností si totiž všimnete, že pomoc čísel možná ani nepotřebujete a raději dáte volný průchod své fantazii a kreativitě. Není nic lepšího na zmírnění stresu a úzkosti .
V Figured'Art tomu říkáme
relaxace prostřednictvím umění.

Dejte volný průchod svým touhám a objevte naši širokou nabídku sad barev podle čísel.Vyberte si kategorii, kterou si nejvíce přejete! Ať už máte rádi romantiku , krajinu , květiny , zvířata , akty nebo sníte o reprodukci mistrovského díla , nechte se zlákat tímto zážitkem. Každá sada obsahuje vysoce kvalitní očíslované plátno, odpovídající nádoby s barvami, štětce a miniaturní obrázek, který vás provede. Naše sady jsou k dispozici v několika velikostech a jsou také dodávány s volitelným rámem, který vám umožní roztáhnout a podepřít plátno pro vystavení na vaší stěně!

V běžném životě se všichni ve větší či menší míře potýkáme se stresem.
Stres v práci, zdravotní problémy, problémy v našich vztazích, jak uniknout?
Jedna odpověď, arteterapie.

Proto jsme již několik let svědky skutečného boomu relaxace prostřednictvím umění a číslovaných obrazů obecně.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: